Hij lag boven mij, zijn harige borst streek langs mijn gezicht en drukte mij praktisch in het matras. Ik voelde een walging die ik al lang niet meer had gevoeld. Wacht eens even, wat was dit nu weer? We waren toch uit elkaar? Was dit een droom? Nee, dit voelde te echt aan. Hij was hier ECHT! Ik voelde hoe hij zijn geslacht tegen mijn buik schuurde, hoe hij dat vreemd geluid maakte als hij bijna kwam en ik wist wat hij wilde doen. Zijn favoriete manier van klaarkomen was tussen mijn borsten. NEE! Dit was verleden tijd, dit kon niet waar zijn. Ik probeerde me te verzetten maar ik was verlamd van angst. Ik begon te hyperventileren, mijn hart leek niet meer in staat om naar behoren te kloppen. Ik kneep mijn ogen dicht en probeerde mezelf te beheersen, alles op een rijtje te zetten. Ik wilde schreeuwen maar er kwam niks uit mijn keel. Het voelde alsof mijn stembanden niet meer wisten hoe ze geluid moesten produceren. NEE! Het bleef in de lucht hangen. Zijn geur bedwelmde me, ik voelde en hoorde aan zijn gehijg dat hij zou klaarkomen en inderdaad, warme sperma spoot over mijn bovenlichaam. Ik voelde het langs mijn schouders en keel naar beneden druppelen. Misselijkmakend. Mijn maag protesteerde. Hij boog zich naar mij toe en fluisterde: “denk maar niet dat je ooit van mij verlost zult geraken.” Met een shock werd ik wakker. Ik baadde zowat in het zweet en voor heel even dacht ik dat het de sperma was die zich overal had verspreid. Ik durfde niet om te kijken, bang dat ik hem naast me zou zien liggen. Ik ademde nog zwaar en mijn hartritme was nog niet onder controle. Ik rook zijn geur nog in mijn neusgaten, ik hoorde zijn woorden in mijn hoofd weergalmen.

Met een ruk draaide ik me om en trof enkel leegte aan. Opgelucht dat hij er niet lag, maar bang dat hij mij de volgende nacht weer zou bezoeken.

Hij had gelijk. Ook al waren we uit elkaar, hij zal altijd onderdeel blijven uitmaken van mijn leven. Al zag ik hem zelden tot nooit. Hij zal me blijven terroriseren in mijn dromen. Fysiek uit elkaar, mentaal voor altijd verbonden en die gedachte maakt mij doodsbang.